Toolbox Training & Coaching 

Professionele training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie  

Workshop

NLP Introductie avonden

Over deze workshop

NLP daar heb ik weleens goede verhalen over gehoord. Maar waar het nu precies voor staat, wat je er mee kunt en of het iets voor mij is dat weet ik eigenlijk niet. Nu heb ik er wel eens over nagedacht om een NLP opleiding te volgen, maar om nu meteen € 1.975,- te betalen voor iets waarvan ik van te voren niet weet of het achteraf wel iets voor mij was. Tsja...

Wanneer je je hier in herkent, schrijf je dan in voor de NLP Introductie avonden in Leiderdorp, want dan maak je op een laagdrempelige, gezellige en ongedwongen wijze op de best mogelijke manier kennis met NLP. Geheel volgens de richtlijnen van de Society of NLP. Oftewel, NLP zoals NLP bedoeld is.

Programma

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het optimaliseren van je brein (Neuro) door op een slimme manier taal te gebruiken (Linguïstisch) om voor jezelf strategieën aan te leren voor een gelukkiger leven (Programmeren).

Tijdens de NLP introductie avonden behandelen we elke avond een ander gedeelte, zodat je aan het einde van de Introductie avonden een goed beeld hebt van zowel het Neuro gedeelte (brein), het Linguïstische gedeelte (taal) als het Programmeer gedeelte (strategieën).


  • Avond 1 Neuro 

Tijdens de eerste avond maak je kennis met NLP, waar komt het vandaan en hoe is het ontstaan. Daarna gaan we meteen actief aan de slag met je zintuigen, hoe kun je deze handig bespelen. En je leert meteen 1 van de 4 NLP basis technieken. Misschien wel meteen de belangrijkste. Aan het eind van deze avond ben jij al een expert geworden in je goed voelen!


  • Avond 2 Linguïstisch

Woorden kunnen je meevoeren naar grote hoogten, maar woorden kunnen je ook beperken. Woorden zetten mensen soms aan tot oorlog, maar zorgen ook voor vrede. Woorden kunnen je maken of breken, laten lachen of huilen, ontroeren en inspireren. Soms vlijmscherp en soms, boterzacht. Woorden zijn cruciaal. Om met anderen te communiceren, maar ook met jezelf.

Tijdens de 2de avond maak je kennis met de 2 communicatie modellen binnen NLP

Meta Model - Communiceren om te verduidelijken

Milton Model - Communiceren om te beïnvloeden

Waarschuwing! Na deze avond ga je nooit meer hetzelfde met taal om!


  • Avond 3 Programmeren

Op avond 3 komen de strategieën aan bod binnen NLP en dan met name de strategie voor een gelukkiger leven.

Aan het eind van deze avond zal je versteld dat je je doelen kunt behalen zonder daar bewust iets voor te doen.

Doel

Drie interactieve en vooral leuke avonden waarbij je in een ontspannen sfeer leert wat NLP is, wat je er mee kunt en of het iets voor jou is. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname welke je kunt omzetten in een cadeaucheque t.w.v. € 75,- vrij te besteden bij Joost van der Leij indien je je bij Joost inschrijft voor de Licensed NLP Practitioner opleiding.

Uitgangspunt

How deep do you want to go down the rabbit hole?

Duur

Drie avonden van elk 2 uur (19.30 – 21.30 uur)

Data

To be announced

Aanwezig

John van der Haven (trainer)

Tarief

€ 75,- incl. BTW voor de totale Introductie workshop van in totaal 3 avonden

Aanbieding

Ben je na afloop van de NLP Introductie avonden zo enthousiast geworden dat je een volledige NLP Practitioner opleiding wilt gaan doen (en dat kan ook eigenlijk niet anders), maak dan slim gebruik van deze aanbieding, want in dat geval kun je jouw verkregen certificaat verzilveren als cadeaubon t.w.v. € 75,- bij Joost van der Leij. Joost is één van de weinige Licensed NLP Master Trainers ter wereld en heeft mij opgeleid tot NLP Practitioner, Master Practitioner en Licensed NLP Coach. Daarnaast is Joost de schrijver van meer dan 20 boeken waaronder het ABC NLP Handboek en het Neurogram handboek. Wanneer er 1 plek is om de volledige Licensed NLP Practitioner opleiding te doen volgens de richtlijnen van de Society of NLP (Joost wordt in het voorwoord van het boek Teaching Excellence van Richard Bandler zelfs genoemd), dan is dit bij Joost.


Zodoende heeft Toolbox Training & Coaching een samenwerking met TIOUW (Joost van der Leij is een initiatief van TIOUW.com BV) gesloten zodat je na het volgen van de NLP Introductie avonden bij Toolbox Training & Coaching een cadeaucheque ontvangt t.w.v. € 75,- vrij te besteden bij Joost van der Leij indien je je bij Joost inschrijft voor de Licensed NLP Practitioner opleiding. Je kunt de cadeaucheque dan besteden voor diezelfde Practitioner opleiding, maar bijvoorbeeld ook om boeken te kopen.


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn